КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ АПАРТАМЕНТ

Правилния избор на нов апартамент е много важна част от живота на всеки един от нас. Всеки от нас има различни изисквания и различни представи за своя мечтан дом. Покупката на нов дом е сериозна стъпка, затова е най-добре първо да изясним основните критерии и приоритети, по които ще търсим и изберем своя нов дом.

Цялата публикация „КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ АПАРТАМЕНТ“

ЗАЩО Е ХУБАВО ДА ЗАСТРАХОВАТЕ ДОМА СИ

Дългите почивни дни и пътуванията, свързани с тях, са приятно преживяване и хубав повод да се откъснем от ежедневните грижи. Връщайки се у дома мнозина остават неприятно изненадани от дребни и по-големи проблеми с оставения без надзор имот.

Цялата публикация „ЗАЩО Е ХУБАВО ДА ЗАСТРАХОВАТЕ ДОМА СИ“

ЗАПОЧВА СТРОЕЖЪТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО

Започва строителството на над 6 км от Софийския околовръстен път в отсечката от пътен възел „Цариградско шосе“ до пътен възел „Младост“, съобщи Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

Цялата публикация „ЗАПОЧВА СТРОЕЖЪТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО“

ПЪРВА КОПКА НА 35-ТИ БЛОК-СТАРТ НА СТРОЕЖА

Понеделник , 1-ви юли 2019-та година, запретнахме задружно ръкави и направихме откриването на работната площадка на новия ни проект – многофамилна жилищна сграда № 35. Денят, в който официално казахме „СТАРТ“ на строежа на третия жилищен блок в комплекс Oasis Residence.

Цялата публикация „ПЪРВА КОПКА НА 35-ТИ БЛОК-СТАРТ НА СТРОЕЖА“

Предимствата на затворения комплекс

Не е случаен фактът, че през последните години търсенето на имоти в затворени комплекси постепенно се увеличава. В голям град, както е София, ежедневието на всички хора е до голяма степен натоварено и забързано и поради това, голяма част от хората съсредоточават своето търсене за покупка на апартамент или къща към изцяло затворени комплекси, в по-спокойните райони на столицата и най вече в полите на Витоша.