ПЪРВА КОПКА НА 35-ТИ БЛОК-СТАРТ НА СТРОЕЖА

Понеделник , 1-ви юли 2019-та година, запретнахме задружно ръкави и направихме откриването на работната площадка на новия ни проект – многофамилна жилищна сграда № 35. Денят, в който официално казахме „СТАРТ“ на строежа на третия жилищен блок в комплекс Oasis Residence.

Всичко това стана възможно благодарение на сериозните инвестиции във време, задълбочената и задружна работа на всеки един служител и инвестициите, които компанията прави във всеки един от нас, за да можем днес и в бъдеще да предоставяме на своите клиенти най-добрите продукти, най-доброто обслужване, по-добра информираност, висок стандарт на живот. 
Първо, събрахме се всички, сложихме белите каски и под надслова „Първа копка“ на строежа на новата сграда, с много усмивки и щастливи възгласи, ритуално беше строшено шампанско в багера, който по-късно направи и реалната първа копка.

Не сме суеверни, но ритуалите са си ритуали, а ние обичаме да спазване традициите. А за да са сигурни, че терена е подходящ, строителния Директор, реши и сам да направят първа копка.
Както и в предишните две многофамилни сгради, така и в новата, всички предвидени апартаменти ще бъдат с красива гледка към Витоша.
За по-нетърпеливите и за тези, които желаят да закупят своя нов дом още от сега, стартирахме продажби, за които можете да научите повече в нашия сайт. Разгледайте прощоразпределенията на всички етажи и на всеки апартамент, заедно с подробно описани параметри и цени. Разгледайте и всички възможности за закупуване на подземно паркомясто на един асансьор разстояние от новото си жилище.  
Високия клас строителни материали, ще могат да гарантират на бъдещите собственици по-ниски разходи за изразходваната енергия за климатизация.

Разгледайте всички апартаменти в Блок 35

Ценова листа Блок 35